Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Bent u een particuliere klant?

Dan bieden wij u de onderstaande adviesdiensten aan. 

Dit zijn altijd persoonlijke adviezen op maat die specifiek zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Daarom zal zo’n advies altijd worden voorafgegaan door een persoonlijk gesprek bij u thuis. Daarin kan in een vertrouwde omgeving rustig worden besproken wat u precies wilt. En kan worden vastgesteld of er een vertrouwensbasis kan ontstaan. Alleen dán kan immers een goed persoonlijk advies worden gemaakt. Bovendien kan dan voordat we aan de slag gaan met uw advies een afspraak over de prijs gemaakt worden. 
U komt dan nooit voor vervelende verrassingen van advieskosten te staan. 

Wat onze cliënten vinden van ons:
Onze dank...
…is groot, beste Dick. Inmiddels zijn onze pensioenzaken afgerond voor zover wij kunnen nagaan. Van 123lijfrente.nl hadden wij nog nooit gehoord, maar onze ervaringen met die site zijn heel goed. Jouw adviezen en support waarderen wij zeer, zeker ook omdat die tot het gewenste resultaat hebben geleid. Bovendien verliepen onze gesprekken en overige communicatie altijd in aangename en vertrouwde sfeer. Mocht je ooit een aanbeveling kunnen gebruiken dan ben ik zeker bereid die te verstrekken, omdat jij naar mijn mening niet alleen zakelijk deskundig bent maar ook heel prettig in de omgang en samenwerking. Nogmaals mijn hartelijke dank!
Ton Jansen

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over onze adviesdiensten.

Contact