Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ondernemers

Een financieel plan voor een ondernemer of DGA gaat verder dan dat voor een particulier. De onderneming en de toekomstige ontwikkeling ervan wordt dan in het advies betrokken. Speciale aandacht wordt besteed aan pensioen, het risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden. 

Nu speciaal aanbod voor DGA's met pensioen in eigen beheer: een combinatie van advies over de voor u beste keuze voor het pensioen gecombineerd met een financieel plan. Voor slechts € 1.200 excl BTW krijgt u én advies over het pensioen én inzicht in uw oudedag. De keuze hoe om te gaan met pensioen, wordt gebaseerd op het oudedagsinkomen en vermogen. Tevens wordt er, als er een partnerpensioen is toegezegd, een analyse gemaakt van de situatie na overlijden van de DGA. Heeft de partner dan nog voldoende inkomen? Kortom, optimaal inzicht in pensioen en het scenario overlijden. Als er nog actuariële pensioenberekeningen gemaakt moeten worden, verzorgen wij die voor u tegen geringe meerprijs. De  juridische documenten rondom het pensioen zijn in deze prijs inbegrepen.

Contact