Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Bent u een particuliere klant?

Dan bieden wij u de onderstaande adviesdiensten aan (zie de plaatjes onderaan de pagina). 

Dit zijn altijd persoonlijke adviezen op maat die specifiek zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Daarom zal zo’n advies altijd worden voorafgegaan door een persoonlijk gesprek bij u thuis. Daarin kan in een vertrouwde omgeving rustig worden besproken wat u precies wilt. En kan worden vastgesteld of er een vertrouwensbasis kan ontstaan. Alleen dán kan immers een goed persoonlijk advies worden gemaakt. Bovendien kan dan voordat we aan de slag gaan met uw advies een afspraak over de prijs gemaakt worden. 
U komt dan nooit voor vervelende verrassingen van advieskosten te staan. 

Wat onze cliënten vinden van ons:

Review van Ton Jansen:

Onze dank...
…is groot, beste Dick. Inmiddels zijn onze pensioenzaken afgerond voor zover wij kunnen nagaan. Van 123lijfrente.nl hadden wij nog nooit gehoord, maar onze ervaringen met die site zijn heel goed. Jouw adviezen en support waarderen wij zeer, zeker ook omdat die tot het gewenste resultaat hebben geleid. Bovendien verliepen onze gesprekken en overige communicatie altijd in aangename en vertrouwde sfeer. Mocht je ooit een aanbeveling kunnen gebruiken dan ben ik zeker bereid die te verstrekken, omdat jij naar mijn mening niet alleen zakelijk deskundig bent maar ook heel prettig in de omgang en samenwerking. Nogmaals mijn hartelijke dank!

Review van Louis: november 2021

Op mijn verzoek om mij te helpen met een helder overzicht van én inzicht in mijn financiële situatie voor de komende jaren, ben ik uitstekend geholpen door Dick. Deskundig, goed geïnformeerd en betrokken.

Hij reageert snel op vragen en opmerkingen en is in staat om behoorlijk ingewikkelde materie toegankelijk te maken voor een leek. Daarnaast schetst hij duidelijk wat al dan niet handige opties zijn voor de toekomst (denk bijvoorbeeld aan wel/niet extra aflossen op hypotheek, wel/niet inzetten op lijfrente, middelen van belasting).

Dat heeft geleid tot een zeer helder financieel advies en bovenal geruststelling over hoe de komende jaren er uit

Review van Marius en Jacqueline: oktober 2021

Ons eerste contact en alle vervolgafspraken met Dick zijn, door de Covid-19 restricties, altijd online geweest. Wij hebben de gesprekken ondanks de fysieke afstand als zeer intiem en ter zake kundig ervaren. Het is een praktische manier gebleken die voor beide partijen voordelen biedt om dit gefaseerde consult op afstand te faciliteren. Korte lijnen, beeld & spraak op afspraak en geen verlies van reistijd.

 

Dick heeft nadat de lijstjes waren ingevuld en de gesprekken waren gevoerd, nog veel uitgezocht omdat onze situatie verre van standaard was. Mede door deze situatie is de deskundigheid en het enthousiasme om de dingen voor een klant tot in de finesses uit te zoeken, voor ons zichtbaar geworden. Nadat alle informatie duidelijk op tafel lag volgde, na de periode van doorrekenen, een uitgebreide verslaggeving op papier in de vorm van een PowerPoint, Excel sheets als mede een uitleg hierover op video. Zeker de uitleg op video is fijn, zo is de verbale eindrapportage blijvend beschikbaar.

 

Zijn advies heeft mij bevestigd dat de keuze om vervroegd met pensioen te gaan, de juiste is. Na zijn heldere verslaglegging in begrijpelijke taal werd onze financiële situatie inclusief de diverse pensioenregelingen duidelijk. Zijn extra adviezen hielpen om de puntjes op de i te zetten. De prijs-kwaliteit verhouding is absoluut TOP.

 

Wij gaan Dirk zeker nog vagen om ons in de toekomst te adviseren over het verantwoord omzetten van vermogen richting onze kinderen: “estateplanning”.   Heel erg bedankt Dick, door jouw gefaseerde consult met de uitvoerige rapportage als resultaat hebben wij rust en vertrouwen in de toekomst met nog twee studerende kinderen in het verschiet. Ik heb je inmiddels al bij diverse kennissen aanbevolen.

Review van Marion: maart 2021

Dick is zeer prettig in de omgang en heeft het vermogen complexe financiële zaken kort en helder uit te leggen. 

Hij heeft voor mij een uitgebreid financieel advies opgesteld en dit via een filmpje nog eens extra toegelicht. 

Heerlijk, geen snelle gelikte praatjes, geen gebakken lucht maar gewoon wat er voor mogelijkheden zijn, hoe die aan te wenden  en wat daar dan weer de mogelijke uitkomsten van zijn. 

Ook fijn, zijn goede netwerk waardoor ik nog verder geholpen ben.

Al met al een aanrader.

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over onze adviesdiensten.

Contact