Over Dick Kruijt

Dick Kruijt is ruim 35 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft daarvan een aantal jaren als pensioenconsultant, accountants en fiscalisten geadviseerd. Daarna heeft hij bijna 7 jaar gewerkt voor de VVAA Groep, een financiële instelling voor medici en paramedici, waar hij vanaf 1993 fulltime als hoofd financiële planning bezig is geweest met financiële planning. Vervolgens heeft hij bijna 4 jaar gewerkt voor Staalbankiers waar hij als hoofd financiële planning vermogende particulieren en DGA's heeft geadviseerd. Hij heeft aan aantal jaren les gegeven aan de Erasmus Universiteit voor de opleiding Master of Financial Planning en is verbonden geweest aan de Open Universiteit voor de opleiding Master of Personal Finance. Inmiddels is hij al weer bijna 15 jaar actief als zelfstandig financieel planner en pensioenconsultant vanuit zijn eigen onderneming.

Zijn doelstelling is om zijn cliënten objectieve en complete adviezen te geven die aansluiten bij de belevingswereld, wensen en doelstellingen van de cliënt.

Hij is één van de oprichters van de Vereniging Onafhankelijke Financiële Planners (VOFP). De planners die zijn aangesloten bij de VOFP geven uitsluitend advies aan hun cliënten en verkopen geen prodcuten. Op die manier hebben hun cliënten de waarborg dat er objectief en onegbonden advies wordt gegeven. Daarmee is het klantbelang immers het meest gediend.

Contact

Angénis van den Clooster

Na haar studie fiscaal recht heeft Angénis eerst gewerkt als belastingadviseur.

Om niet uitsluitend met fiscaliteiten bezig te zijn, maar vooral te werken vanuit de wens om de klant te helpen zijn dromen zo veel mogelijk waar te maken, heeft zij de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening. Van 1996 tot en met 2014 heeft zij gewerkt als vermogens- en financieel planner, met als specialisme begeleiding van relaties bij het maken van hun testament en sinds 2010 ook het levenstestament.

 

Vanaf 2014 was zij in dienst van Kruijt Consultancy & Training, vanaf 2019 werkt zij met Dick samen binnen Kruijt Consultancy & Training.

Ook bij Kruijt Consultancy & Training heeft zij zich tot 2021 gericht op het maken van vermogens- en financiële planningen met als extra aandachtsgebied de estateplanning. Hierbij kan als dat het doel is, samen met de klant en notaris en eventueel fiscalist/accountant – want samen bereik je meer – , het traject van vermogensoverdracht bij leven ingezet. En dit sluit dan weer aan bij een goede structuur van vermogensoverdracht bij overlijden. Daarnaast heeft zij relaties begeleid bij het maken van testamenten en levenstestamenten en gewerkt als executeur en (toezichthoudend) levensexecuteur.

 

Vanaf 2021 zal zij zich voor al gaan richten op het begeleiden bij het maken van testamenten en levenstestamenten en werken als executeur en (toezichthoudend) levensexecuteur. De kennis over financiële planning en estateplanning komt haar daar goed van pas.

Angénis is lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX), secretaris en medeoprichter van de Vereniging van Levensexecuteurs (VELEX) en Stichting Levensexecutele Nederland.

 

Haar motto: doe waar je goed in bent en plezier in hebt.

.

Contact